Open huis 31 januari 2023 16-19.00 uur

Op dinsdag 31 januari 2023 van 16:00-19:00 uur staat het Open Huis van het Panta Rhei College gepland.

Het Panta Rhei College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs.

Het Panta Rhei College biedt de onderbouw HAVO-VWO. Wij leveren maatwerk en expertise aan leerlingen met onderwijsbehoeften die passen bij de kleinschaligheid en de extra ondersteuning die wij bieden op het gebied van executieve functies. Veel van onze leerlingen ervaren problemen in sociale en emotionele situaties, waardoor ze begeleiding nodig hebben.

We nodigen u van harte uit om op 31 januari een kijkje te komen nemen in onze school!

Voor wie is het open huis bedoeld?

Voor ieder die iets meer van het Panta Rhei College wil weten. Ouders/verzorgers, leerlingen maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Tijdens het open huis kunt u kennismaken met het personeel, methodes inzien en vragen stellen over het onderwijs, de lessen en activiteiten. Er zullen ook ouders en leerlingen aanwezig zijn die u vragen kunt stellen of die hun ervaringen graag met u delen!

Toegang tot speciaal onderwijs

Vanaf 1-8-2014 bepaalt het samenwerkingsverband van het regulier onderwijs, volgens de wet op Passend Onderwijs, welke ondersteuning uw kind nodig heeft en of het in aanmerking komt voor een plek op het speciaal onderwijs. Dit kan door het aanvragen van een toelaatbaarheidsverklaring.

 

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X